Valikko ☰
Seppo Laine

Meistä

Tärkeintä on saada asiakkaamme menestymään.

Yhteistyöllä ja luovilla ratkaisuilla turva immateriaalioikeuksillesi

Laine IP Oy:ssä työskentelee eri alojen asiantuntijoita, joita yhdistää halu auttaa asiakkaita menestymään. Asiakkaanamme tavoitat kunkin toimialan asiantuntijat, jotka auttavat sinua suojaamaan immateriaalioikeuksiasi ilman, että sinun itsesi tarvitsee murehtia byrokratiasta.

Toimimme tulkkina sinun ja viranomaisen välillä. Voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen, sillä me hoidamme lakipykälät puolestasi. Löydämme yhdessä parhaan ratkaisun liiketoimintasi tueksi, olipa kyse patentista, hyödyllisyysmallista tai tavaramerkistä. Pitkän linjan asiamiehillämme on laajaa osaamista ja näkemyksellisyyttä, mikä antaa parhaat edellytykset kääntää tavoitteesi immateriaalioikeuksien kielelle.

Olemme rakentaneet suunnitelmallisesti omaa kansainvälistä asiantuntijaosaamistamme, jotta voimme tarjota sinulle palveluja maailmanlaajuisesti.

Helsingin toimistossamme työskentelee useita USA:n ja Euroopan patenttivirastojen valtuuttamia patenttiasiamiehiä sekä tavaramerkkiasiamiehiä, jotka voivat edustaa sinua Euroopassa ja USA:ssa. Tarjoamme sinulle amerikkalaisia ja eurooppalaisia suojaoikeuksia koskevat asiamiespalvelut saman katon alla!

Kehitämme jatkuvasti kykyämme tarjota ratkaisuja kansainvälisesti toimiville yrityksille suoraan ja laajan kansainvälisen kumppaniverkostomme kautta.

Kaikessa tekemisessämme korostuvat keskeiset arvomme: vastuun ottaminen ja asiakkaan edun ajaminen tehokkaasti ja sinnikkäästi, kaikkia osapuolia kunnioittaen.

Työnantajana kannustamme henkilöstöä kehittymään. Useimmat asiamiehemme ovat suorittaneet Euroopan patenttiviraston tai USA:n patenttiviraston asiamieskokeen ja kehitämme osaamistamme säännöllisesti kotimaisilla ja ulkomaisilla opintojaksoilla. Useat asiamiehistämme myös luennoivat IPR-alan kursseilla.

Toimintamme perustuu tahtoomme saada asiakkaamme menestymään. Haluamme olla sinulle immateriaalioikeuksien suojaamisessa houkuttelevin yhteistyökumppani, Suomessa ja kansainvälisesti.

Otimme vuoden 2019 uudistuksen yhteydessä käyttöön brändinimen LAINE Intellectual Property. Virallisissa yhteyksissä olemme 24. tammikuuta 2020 alkaen Laine IP Oy.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme liiketoimintaasi menestymään immateriaalioikeuksien avulla!