Laine IP:lle merkittävää tunnustusta WTR 1000 -listauksissa

World Trademark Review julkaisi vuosittaisen tutkimuksensa ammattilaisista IP-alan huipulla: Laine IP nousi Silver -kategoriaan

Suureksi iloksemme Laine IP on noussut tämän vuoden maailmanlaajuisissa World Trademark Review 1000 rankingeissä Silver -kategoriaan. Tämä tunnustus heijastaa kovaa työtämme ja sitoutumistamme asiakkaidemme menestykseen, ja on niin ikään osoitus siitä, että olemme onnistuneet tavoitteessamme tarjota markkinoiden kärkeä edustavia tavaramerkkipalveluita niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin asiakkaillemme.

Asiakaspalautteemme puhuu puolestaan: Erityisesti on nostettu esille nopea reagointikykymme, tehokkuutemme sekä omistautumisemme, joka on verrattavissa asiakkaidemme omiin in house-palveluihin. Erityismaininnan ansaitsee tavaramerkkitiimimme johtaja, Reijo Kokko, jonka poikkeuksellinen kyky navigoida sekä juridisissa että liiketoimintaa koskevissa kysymyksissä on saanut laajaa tunnustusta. Niin ikään tiimimme jäsenet Joose Kilpimaa ja Tom-Erik Hagelberg ovat saaneet tunnustusta: Joose on osoittanut merkittävää asiantuntemusta vastustusmenettelyissä ja IP-tietoisuuden edistämisessä ja Tom-Erikin panos tavaramerkkistrategioidemme kehittämisessä ja toteuttamisessa on vahvistanut luottamusta asiantuntemukseemme asiakkaidemme parissa. Joose ja Tom-Erik ovat yhtä lailla olleet avainasemassa kouluttamassa asiakkaitamme tunnistamaan kustannustehokkaita keinoja IP-oikeuksiensa suojaamiseen.

Silver-luokkaan nouseminen WTR 1000 -rankingissa on merkki tiimimme periksiantamattomuudesta ja mahtava kiitos kovan työn tuloksesta. Olemme äärimmäisen kiitollisia asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, joiden luottamus ja tuki ovat olennainen osa menestystämme. Tulevaisuudessa tähtäämme jo korkeiden standardiemme kohottamiseen vieläkin ylemmäs sekä tutkimaan uusia mahdollisuuksia laajentaa palvelutarjontaamme, jotta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin entistäkin paremmin. Pyrimme jatkamaan edelleen panostustamme erinomaiseen asiakaspalveluun, jatkuvan ammattitaitomme kehittämistä sekä tavaramerkkistrategioidemme optimointia asemamme ylläpitämiseksi ja parantamiseksi.

Kirjoittaja

Jaa artikkeli